fredag 25 januari 2008

Superbad

Överslagshandling – till synes helt irrelevant beteende som ofta utförs av djur eller människor som kommer i en konfliktsituation där två beteenden som motverkar varandra är aktiverade samtidigt.

Så nu ska jag äta chilinötter och titta på Supersugen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Ville bara kika och säga att jag diggar din blogg. Du har skön/dryg/torr/uppfriskande samt lite störd humor, precis som jag vill ha det =)

Reflektioner efter att ha läst alla inläggen:

1* Ja... ja och åter ja. Bönor är äckligt.

2* Avgasmissbruket är tveksamt men jag förstår grejen. Finns vissa cigarettsorter som luktar skitgott i kall vinterluft och ett garage eller en källare med några fräsiga dunkar diesel och gamla målafärgsburkar är ju inte fyskam för snoken det heller. Och jag ska inte ens börja prata om thinner... mm.. mmm. mmm....

3* Det finns en risk att ditt sparande kapsejsar om du inte har något egentligt mål med det. Har försökt otaliga gånger förrut med anledningen; "Ja varför inte, har ju inget bättre för mig". Då har det fungerat i cirkus två månader tills att man hittar något som man vill ha för stunden och så var kontot tomt och fonderna sålda trots att kursen för tillfället ligger på minus. Men vi kan ju säga såhär. Om du trillar av vagnen så är jag den första som hoppar på dig med mitt knubbiga finger och säger "Aaaahaaa! Vad var det jag sa!". Sen lämnar jag dig i cyber-skammen med din egen blogg som påminnelse om ditt hemska hemska misslyckande. ;)

Det var mitt peptalk det! Lycka till. Jag lägger till dig min länklista så att jag kan följa dina framsteg.

Mvh / J